Vis os de skævt lagte fliser og klinker

(Denne artikel blev bragt i Kuréren 7, august 2022)

I forbindelse med, at der er blevet gravet ud til fibernet i kvarteret, er mange af klinkerne og fliserne blevet taget op og lagt på plads igen. Men ikke lige heldigt alle steder.

Grundejerforeningen har fået flere henvendelser om skæve fliser, underlig jordopfyldning og sjusk i en sådan grad, at entreprenøren bør lave arbejdet om.

Vi er enige. Men for at kunne tage sagen op, har vi brug for flere eksempler på klinker eller fliser, der ikke er genetableret som de var før fibernet-arbejdet. Så vil vi rette en fælles henvendelse til Energi Fyn.

Bestyrelsen opfordrer jer derfor til at maile til os – gerne med billeder – hvis I har eksempler på klinker eller fliser, der ikke er lagt tilbage som de lå før opgravningen. Mail til formanden på: axel_henriksen@hotmail.com. Men kun, hvis det er sket i forbindelse med fibernet-opgravning.

Axel Lund Henriksen

formand, Åløkkekvarterets Grundejerforening