Udvælgelse af veje til tryghedsprojekt udskudt til juni

Politikerne i Odenses by- og kulturudvalg skulle 18. maj have prioriteret, hvilke 4-6 boligveje, der skal arbejdes videre med i projektet Tryghed på Boligveje. Der er imidlertid sket en lille ændring i planen, så sagen kommer først på politikernes bord 1. juni i stedet for 18. maj. Det meddeler projektleder Mia von Wowern fra Odense Kommune.

Siden februar er der indsamlet data fra de 18 boligveje i kommunen, der har tilmeldt sig projektet, og i Åløkkekvarteret følger mange spændt med i det videre forløb. 10 af de tilmeldte veje ligger nemlig her i kvarteret.

De data, politikerne prioriterer ud fra, er observationer, samtaler med beboerne på vejen, en spørgeskemaundersøgelse og trafiktællinger. Disse data er samlet i en lille rapport fra hver vej, som kan downloades her. Klik på den ønskede vej, så får du rapporten.